Velkommen til Land-Live.dk 2007

 

Mød op til en festlig gårdkoncert i anderledes omgivelser.

 

Så er 3. omgang af Land-Live under opstart. Vi gentager forrige års succeser, og vi håber, at også 2007 vil byde på en uforglemmelig aften. I 2006 besøgte ikke færre end 1.100 gæster Ulvsbjerggård.

I 2007 er de heldige værter Espe-Holm Landbrug I/S v/Birgit & Christian, Karina & Morten. Med titlen - Land-Live - Musik for land og by - vil vi gerne understrege, at begivenheden er med til at forene mennesker på landet og i byen og skabe fælles oplevelser.

Om værterne

Espe-Holm Landbrug I/S ejes af hhv. Birgit og Christian Olesen, Juulsgård (hvor Land-Live holdes) og Morten Espelund Pedersen og Karina Nørmark Christensen, Egløkke (som ligger på modsatte side af vejen).

Morten & Karina tv. - Christian og Birgit th.

 

Dette driftsfællesskab startede i 2002 som en naturlig følge af behovet for effektivisering og rationalisering. I praksis er det Christian, som står for dyrene og Morten, som tager sig af markdriften på de ialt 380 ha, der dyrkes konventionelt med bla. mejs og græs til køerne, frøgræs, hvede, maltbyg og sukkerroer, som efter lukningen af Assens sukkerfabrik skal sejles til Nakskov.

På Juulsgård er der 275 jerseykøer med opdræt. Mælken herfra afhentes hver nat kl. 01.45 og bliver til Arlas "Fynsk Jerseymælk". I alt produceres her årligt ca. 2. mio. kg mælk. Christian Olesen har altid interesseret sig for kvægavl og var bla. i 2002 vært for jerseyforeningens verdenskongres, hvor der blev holdt dansk Skt. Hansaften for 270 mælkeproducenter fra hele verden.

Fremtidsplanerne for Espe-Holm Landbrug I/S er på sigt at opgive de 3.000 slagtesvin på Egløkke. I stedet er det planen at indsætte kvierne fra Juulsgård, og udvide produktionen til 400 malkekøer. Til det kræves der tilladelser og det er en tung omgang, selvom der ikke er tale om egentlig udvidelse, men blot en omfordeling af eksistrende dyreenheder på gårdene. Denne omlægning vil medføre mindre lugtgener på campingpladsen, som ved særlige vindforhold kan have lidt for meget "fornøjelse" af grisene på Egløkke.

 

De 2 bands
To festlige danseorkestre spiller op i løbet af aftenen, så der er rig mulighed for at svinge halmen ud af træskoene. Med sammenlagt 50 års erfaring er Fenders og Tørfisk Danmarks absolut ældste boybands, og de garanterer for, at der bliver leveret en alle tiders koncert.

Bandet kan i 2006 fejre deres 25 års jubilæum. Deres nyeste album ”lugter lidt af fisk” udkom den i maj i år. Fra dette album har de ligget de maksimale 15 uger på dansktoppen med sangen: ”Det ka' da godt vær' jeg lugter lidt af fisk i dag”.

Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 14 CD pladeudgivelser i ”nettet”, har Tørfisk stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet. Og vel at mærke med den samme besætning som da det hele startede med Tørfisk i 1981. Thyborøn-gruppen Tørfisk forener Irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.

Læs mere om gruppen på www.torfisk.dk  

 

Også Fenders har kunnet fejre deres 25-års jubilæum, da bandet har eksisteret siden 1980. De 25 år som band og veteran i dansk underholdning er blevet markeret med albummet ”Kærestedage & de go’e gamle”, som er et dobbeltalbum, hvoraf CD1 er nye sange og CD2 er hits gennem tiden. Lyttere af P4 vil sikkert kende sangen ”Kærestedage” fra albummet. I år udkom bandets nyeste album ”It’s magic” med 15 fede 70’er hits.

Læs mere om gruppen på www.fenders.dk

Se Reklame filmen fra deres nye album

 

 

Dette års Land-Live havde besøg af Tørfisk og Fenders.

Fotoalbum

Fyens Stiftstidende skrev

Forbruger oplysning

Årets Festtaler

Program

Kort

Menu

Billetter

Sponsorer


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

webmaster Pia Kragh Buffoon