Land-live.dk © 2007

 

 

Kilde Landbrug Fyn - af Erik Hansen

Artikel 1:

Live ved Lillebælt

På en varm sommeraften var der i fredags oplevelser for både folk og fæ, da anden udgave af Land-Live koncerten var på plakaten - denne gang på Ulvsbjerggård ved Middelfart.

  Ikke mindre end 1100 gæster havde taget turen til ejendommen ved Lillebælt som en flot kulisse, og mange af dem tog gårdens 155 jerseykøer i tæt øjesyn, inden den lækre buffet blev fortæret i det kæmpestore telt langs dybstrøelsesstalden på gården.

  Efter herlige country-toner fra det jyske band RattleSnakes og kisteglad humor fra bedemanden Niels Peter Holm fra Kerteminde, var dansegulvet fyldt lige fra første tone, som det populære og meget veloplagte århusianske orkester "På Slaget 12" slog an.

  Endnu har arrangørerne, Åbent Landbrug udvalget i LandboFyn, ikke opgjort det økonomiske resultat, men formanden Vibeke Nielsen glæder sig over den herlige oplevelse fredag aften, hvor hun fik rigtigt mange positive tilkendegivelser om at fortsætte konceptet, og flere landmænd tilbød sig som værter.

-------------------------------------------------------------

Artikel 2:

1100 i Land-Teltet

Let's Dance

Stemningen var på toppen og arrangementet klappede perfekt, da land og by mødtes ved Land-Live koncerten i fredags på Ulvsbjerggård ved Middelfart.

  Både fodergangene i staldene og i teltet var fyldte fredag aften, da 1100 mennesker var taget til Land-Live koncerten på Ulvsbjerggård ved Middelfart.

  Mange tog gårdens 155 jerseykøer i tæt øjesyn, inden den lækre buffet blev fortæret i det kæmpestore telt langs dybstrøelsesstalden på gården tæt ved Lillebælt.

  Det er herligt at se så mange benytter lejligheden til at se, hvordan en moderne mælkeproduktion fungerer, lød det fra Per Hansen, Blanke Østergård, som selv sidste år var vært for Åbent Landbrug udvalgets under LandboFyn's første gårdkoncert, og som aktiv arrangør hurtigt hastede videre ind i det 6 mastede partytelt.

  Efter herlige countrytoner fra det jyske band RattleSnakes under middagen og langt fra gravalvorlige ord fra bedemanden Niels Peter Holm fra Kerteminde, var dansegulvet fyldt lige fra første tone, som det populære og meget veloplagte århusianske orkester "På Slaget 12" slog an.

  Det var en stor oplevelse at gå igennem teltet aftenen igennem, lyder det fra Vibeke Nielsen, formand for arrangement udvalget og primus motor bag den store satsning. 1100 mennesker var meget tæt på udsolgt, og endnu har vi ikke opgjort det økonomiske resultat, og dermed heller ikke overblik over, hvordan koncerten kan følge op.

  Men, fortsætter hun, vi fik rigtigt mange positive tilkendegivelser, og flere landmænd tilbød sig som værter. Det er bare rigtigt herligt.

  Igen i år kunne hun glæde sig over, at landmænd fra hele Fyn og Trekantsområdet havde taget familie, venner og naboer med til koncert, ligesom mange uden for landbruget benyttede chancen for et kombineret gårdbesøg og en kulturoplevelse i den lune juni-aften.

  Ja, helt fra Australien var der såmænd gæster i det store telt på Ulvsbjerggård...

-----------------------------------------------------

 

Webmaster Pia Kragh Buffoon

 

 

Dette års Land-Live havde besøg af Rattlesnakes og PS12

Fotoalbum

Landbrug Fyn skrev

Rattlesnakes

På Slaget 12

Menu

Sponsorer